Actualitat

Any 2014…

May 12, 2022

Aquest va ser l’any de la nostra primera participació en la Fira de l’Expobages a Manresa. L’any 2014, fa 8 anys… La foto d’aquesta entrada és de llavors.

I hi vam assistir, amb estand propi, durant 4 anys. L’any 2014 ens estrenàvem, va ser tot un èxit. Recordo que pel passeig no hi cabia una ànima, ens van passar a visitar i saludar moltes famílies, alumnes, vam contactar amb una escola nova per fer les extraescolars. Fins i tot alguns professors ens deixaven la targeta, o ens demanaven l’email per enviar-nos el seu CV.

Després de l’èxit, el 2015 vam repetir. I va ser un èxit també. Vam aprofitar per sortejar lots de material entre els alumnes que ens visitaven, i matrícules gratuïtes o un trimestre gratuït entre els nous alumnes. En tinc molts bons records de l’Expobages, però també us diré que «pencàvem» de sol a sol, i acabàvem destrossats. Tot i això, en valia molt la pena.

El 2016 jo estava embarassada de l’Enzo, de fet l’Enzo va néixer 2 setmanes després de l’Expobages aproximadament. Em trobava bé, hi vaig anar, ben valenta jo!! Ara ho penso, quina bogeria!! Com sempre, molta gentada i molta feineta!

I ja el 2017, últim any de la nostra participació, l’Enzo tenia quasi un anyet, i ja la conciliació d’un Expobages el cap de setmana amb un bebè va ser més difícil. Tot i això, recordo que ens anàvem alternant amb el Nico, i sempre amb l’ajuda de la Sílvia, el vam poder tirar endavant.

Després d’això, i de pensar-hi molt, el 2018 ja no hi vam participar. Uns anys després, pandèmia. I un parell d’anys més tard, quasi tornem a la «normalitat». Dic quasi, perquè no sé si tornem a ser els mateixos al 100%.

El 2022 torna carregat de sorpreses, i …TORNEM A L’EXPOBAGES!!

I ens fa moltíssima il·lusió que ens vingueu a veure, com sempre, totes les famílies, alumnes… I els que no ens coneixeu, estarem encantats d’explicar-vos què fem, com ho fem, i tota la nostra oferta anual i d’estiu.

Us anirem explicant totes les sorpreses i novetats que presentarem a la Fira de l’Expobages. Save the date: 21 i 22 de maig.

SEE YOU THERE!

Olga López