Sobre nosaltres

A Friends, podràs gaudir d’un equip professional fixe, amb un ambient familiar, on donem molta importància a la qualitat en l’ensenyament.

Trobaràs un tracte familiar on donem gran valor al vincle que es crea entre professors, alumnes i pares.

Gràcies a la nostra formació i experiència, oferim un assessorament personalitzat en tot moment als nostres alumnes, de totes les edats i amb objectius molt diferents.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients amb un tracte personalitzat segons oferta de cursos i objectius marcats, necessitats o demanda per part dels nostres alumnes.

Els nostre equip

Els nostres professors estan formats i especialitzats en cadascuna de les disciplines, llengües i franges d’edat que imparteixen i gaudeixen d’una gran experiència dins del sector de l’ensenyança d’una llengua estrangera.

Nicola Aru

Director i professor d’anglès i d’italià a FRIENDS des de 2010 d’alumnes de primària, joves i adults. Llicenciat en Dret Administratiu. Diploma TEFL per l’ensenyança de l’anglès. Més de 15 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès i l’italià.

Olga López

Directora i professora d’anglès a FRIENDS des de 2010 d’alumnes d’infantil, primària, joves i adults. Filòloga anglesa, Certificat d’Aptitud Pedagògica, Guia Montessori de 0-3 anys i Màster en Neuroeducació. Més de 25 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès.

Toni Ramírez

Professor d’anglès a FRIENDS des de 2016 d’alumnes de primària, joves i adults. Llicenciat en Filologia Anglesa. Més de 30 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès.

Anna Correa

Professora d’anglès a FRIENDS des de 2018 d’alumnes de primària, joves i adults, i d’anglès empresarial. Llicenciada en Dret. Més de 10 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès.

Cristina Canadell

Professora d’anglès i francès a FRIENDS des de 2017 d’alumnes de primària, joves i adults. Grau i màster en Traducció i màster en Ensenyament d’anglès com a llengua estrangera a Anglaterra. 9 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès. Actualment és Invigilator i Speaking Examiner dels exàmens de Cambridge.

Kendal Moran

Professora nadiva d’anglès a FRIENDS des de 2017 d’alumnes de primària, joves i adults. Certificat TEFL per l’ensenyança de l’anglès. Certificats de llengua i literatura anglesa. Actualment és Invigilator dels exàmens de Cambridge.

Nieves Sanjuan

Professora d’anglès a FRIENDS des de 2021 d’alumnes de primària, joves i adults. Filòloga anglesa i Tècnica Superior en Educació Infantil. 13 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès.

Cristina Borrellas

Professora d’anglès a FRIENDS des de 2022 d’alumnes d’infantil, primària, i preparació d’exàmens. Cursant Estudis d’Administració i Direcció d’Empreses. Té el nivell C1 d’anglès i ha estat vivint a Los Angeles.

Júlia Ortega

Professora d’anglès a FRIENDS des de 2022 d’alumnes d’infantil, primària, joves i adults. Amb anterioritat ha fet de professora d’anglès i Teacher Assistant a guarderia a Richmond, UK. Anglo Germanic Studies a la UAB. També té estudis de comptabilitat i Business Administration.

Pol Oromí

Professor d’anglès a FRIENDS des de 2022 d’alumnes d’infantil i primària. Cursant estudis de Comunicació Audiovisual. Té el nivell C1 d’anglès i nivell A2 de francès. Va estar treballant als Estats Units el 2022.

Luisa Negrete

Professora d’anglès a FRIENDS des de 2022 d’alumnes de primària, joves i adults. Llicenciada en English Literature a la Universitat de Westminster, Llengua i Literatura Modernes Angleses i Psicologia a la Universitat de Mèxic. Té experiència en el món editorial, de la traducció i de la docència de l’anglès com a llengua estrangera.