Els nostres centres

Friends Idiomes

Situat al C/Abat Oliba, 66-68 de Manresa, a la zona universitària i en una zona anomenada “Bases de Manresa”. Aquest centre és la Central. Els nostres HEADQUARTERS!

Aquí portem a terme les classes d’anglès a partir de 3r Primària, i els cursos d’altres idiomes com Alemany, Italià i Francès tant en grup com individuals per alumnes de primària, adolescents i adults.

Disposem de 255 m2 repartits en recepció, bany, una terrassa exterior de 75 m2 i 6 aules grans preparades amb les últimes tecnologies: pissarres digitals interactives, projectors i pantalla, ordinadors portàtils, i software adequat per l’aprenentatge dels idiomes d’una manera més lúdica i entretinguda.

Aquí trobareu la nostra administrativa, la Sílvia, si necessiteu informació, teniu dubtes o per matrícules us heu d’adreçar a FRIENDS IDIOMES al Carrer Abat Oliba, 66-68, a les Bases de Manresa.

Little Friends

LITTLE FRIENDS és el germà petit de FRIENDS IDIOMES. Està situat al carrer Major, 109-113, de Manresa. Només a 150 metres de la nostra central FRIENDS IDIOMES. Un centre pensat pels més petits de la casa, on poden gaudir de molt espai per jugar, saltar, córrer, cantar, i en definitiva, per aprendre anglès jugant.
 

Aquí portem a terme les classes d’anglès des d’1 any (BABIES) fins 2n Primària, els tallers de diverses temàtiques 100% en anglès, i altres tallers pensats per als més petits. Disposem de 120 m2 repartits en zona de recepció, bany adequat als més menuts, i 5 aules, amb mobiliari adequat per cada edat.

També disposem de les últimes tecnologies a les aules de LITTLE FRIENDS: pissarres digitals interactives, projectors i pantalla, ordinadors portàtils, i software adequat per l’aprenentatge de l’anglès. A més a més, tenim altres recursos tals com jocs de taula, joguines, contes, i moltes cançons, per enriquir les nostres classes.
Ens trobareu al Carrer Major 109-113, davant del parc de la font del gat.